top of page

Hoe gaat  een behandeling in zijn werk?

 

We beschikken over de allernieuwste laser. De laser geeft zeer korte en snelle lichtflitsen deze verwijderen de tatoeage. De laser werkt met grote nauwkeurigheid  Het laserlicht reageert op de inkt van de tatoeage waardoor deze in kleine deeltjes uit elkaar valt.

Tatoeages verwijderen

Hoe snel verdwijnt een tatoeage?

 

De inktdeeltjes die door de laser zijn geraakt worden door ons eigen lichaam, via het immuunsysteem, afgevoerd. In de meeste gevallen verdwijnt de tatoeage na het herhalen van de de behandeling volledig. 

Hoelang duurt de behandeling?

 

De duur van de behandeling is afhankelijk van:

  • de grootte

  • de plaats

  • de diepte

  • de gebruikte inktsoorten

Is de behandeling gevaarlijk?

 

Bij elke ingreep, hoe eenvoudig dan ook, bestaat altijd een kleine kans op bijwerkingen. Je kunt dan denken aan blaren of kleine blaasjes die later weer genezen. Ook kunnen er in enkele gevallen blijvende littekens ontstaan. 

Is het een pijnlijke behandeling?

 

De behandelingen met de laser worden niet als prettig ervaren, de warmte die tijdens de behandeling vrijkomt kan als pijnlijk worden ervaren. Wel kunnen we zeggen dat alle klanten die we behandelen en reeds behandeld hebben de pijn wèl konden verdragen als er ruimschoots emla creme op het te behandelen gebied wordt aangebracht. Deze verdovende creme is verkrijgbaar via de huisarts.

 

Kan je iedere tatoeage verwijderen?

 

Een zelfgemaakte tatoeage verwijderen heeft gemiddeld 6 behandelingen nodig. Een professionele tatoeage verwijderen 10 tot 15 laserbehandelingen, maar kan in enkele gevallen zelfs oplopen tot boven de 20 

Tussen de behandelingen zit minimaal 6 weken.

bottom of page