top of page

Permanent ontharen

De E light behandeling

De E light techniek (Ook bekend als Elos) laat de traditionele laser- en IPL systemen ver achter zich door bipolaire radiofrequentie, IPL en externe koeling met elkaar te combineren.

De E light behandeling is een combinatie van licht en stroom waardoor de resultaten maar liefst 80 % hoger liggen dan de traditionele IPL behandeling, daarnaast is de behandeling nagenoeg pijnloos en voelt u hoogstens een lichte tinteling.

Voordelen van E Light behandeling
De voordelen van E light zijn onder andere, minder behandelingen dus voordeliger en betere resultaten dan de traditionele IPL behandeling. Alle huidtype en haarkleuren zijn te behandelen. Dus ook blond, grijs of rood haar

Herstel na de laser behandeling

Na de ingreep kan je direct weer alles doen wat je wilt. De huid kan enkele uren tot een dag rood of gevoelig zijn.

De dagen na de behandeling kunnen ook dikke haren uit de huid komen. De haarzakjes zijn tijdens de behandeling kapotgemaakt. De restjes van de haren kunnen na de behandeling door de huid naar buiten komen.

Risico’s en complicaties van ontharing E Light

Door de verschillende opwarmfases zijn risico's zoals verbrandingen zo goed als uitgesloten

Resultaat

Anders dan IPL kunnen ook grijze en blonde haren worden behandeld. Resultaten blijven afhankelijk van factoren zoals huidskleur, medicijn gebruik en of de gezondheid.

Het beharingspatroon de plaats van de haargroei en dichtheid van de haargroei bepalen mede het aantal behandelingen, algemeen kan men uitgaan van 5 tot 8 behandelingen.

Advies

Om een optimaal resultaat te behouden adviseren wij om 1 a 2 keer jaar een afspraak te maken voor een nabehandeling.

Linda

bottom of page